Nieuws

Headertimeisyou

Nieuws

> Kundalini yogales

Frangipani Yoga

Meld je aan voor de lessen.

>Yoga & Savanne
In het najaar van 2015 staat er een 8-daagse yogareis naar Tanzania op het programma. Tijdens deze week gaan we veel yoga en meditatie doen en we gaan 3 dagen op safari!

Yogaretraite Tanzania Yoga Sat Daya Olifant
Opgeladen met nieuwe levensenergie, uitgerust en ontspannen, nieuwe idee├źn en met mooie herinneringen en verhalen keer je weer terug naar huis. Je kunt er ook voor kiezen om de reis met een aantal dagen te verlengen op het prachtige eiland Zanzibar.
Ik verwelkom je graag in Tanzania! Heb je vragen over deze bijzondere yogareis, ik beantwoord ze graag. Stuur mij een e-mail met je vraag, maar bellen kan natuurlijk ook. Zie pagina contact informatie voor het e-mailadres en telefoonnummer.

Door deel te nemen aan deze reis steun je 3 projecten in Tanzania, te weten:
Watoto Foundation; straatjongeren die onderdak krijgen, opgeleid worden en daarna kunnen gaan werken. Lion Guardians; is een leeuwen project voor het instant houden van de leeuwen in samen werking met de Maasai. Elephants and Bees Project; een olifanten project, dat ervoor zorgt dat de olifanten, door het inzetten van bijen, niet op het land van de boeren komen. Zo blijven de olifanten leven en hebben de boeren hun oogst.