Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Lichamelijke verantwoording
Heb je lichamelijk of geestelijk een beperking, bespreek deelname aan yoga dan eerst even met je huisarts.

Geef bij gezondheidsklachten, of indien je bepaalde medicijnen slikt, dit voor de les bij mij aan, ook bij een blessure waardoor je tijdelijk wat minder flexibel bent. Je blijft zelf verantwoordelijk voor je eigen lichaam en tot hoe ver je gaat. Ga na hoe de oefening voor jou voelt en ga zo ver als voor jou mogelijk is, maar ga niet te ver stop tijdig en ga dan zitten of liggen en doe de oefening in gedachten mee.

Ben je zwanger of ongesteld, doe dan een beetje rustiger aan en doe geen oefeningen die druk op de buik veroorzaken, zoals de vuurademhaling, de Schouderstand, de Ploeg en beenhefoefeningen.

Yoga Sat Daya is niet aansprakelijk voor eventuele blessures, lichamelijke klachten of schade.

Financieel
-Het proeflespakket is 1 maand geldig. De 5-lessenkaart is 7 weken geldig. De 10-lessenkaart is 14 weken geldig. De 20-lessenkaart is 26 weken geldig. Rekening houdend met feestdagen en vakantieperioden.
- Wanneer de geldigheidsduur van je leskaart is verlopen, vervallen de niet-gebruikte lessen. Restitutie van het lesgeld is niet mogelijk.
- De leskaart is persoonsgebonden en niet overdraagbaar.
- Als je door een blessure of langdurige ziekte de lessen niet kunt volgen, neem dan zo spoedig mogelijk contact op, je kaart wordt dan tijdelijk ‘bevroren’ .

“The law of Communication is: Be Simple Be Straight and Say it with a Smile” YB